NOTE PRELIMINARE TERMENI SI CONDITII MAGAZIN ONLINE DE FLORI

Accesarea si utilizarea serviciilor pe care vi le pune la dispozitie acest site presupune acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Daca nu sunteti de acord cu termenii si conditiile acestui site, va rugam sa nu accesati site-ul si sa nu folositi serviciile sale.

Prin accesarea acestui site va obligati sa nu-l utilizati in scopuri care contravin legislatiei in vigoare, ceea ce include, dar nu se limiteaza la incercarea de a incetini incarcarea paginilor, incercarea de a virusa site-ul, descarcarea de imagini din site pentru a le folosi in alt scop decât cel personal, conform cu legea in vigoare a drepturilor de autor, incalcarea confidentialitatii datelor etc. Ne rezervam dreptul sa actionam prin avertizarea, suspendarea conturilor sau actionarea in justitie a persoanelor despre care consideram ca folosesc site-ul nostru in vreun scop nepermis, scopurile nepermise incluzand, dar nelimitandu-se la cele mentionate mai sus.

Nu ne asumam responsabilitatea pentru continutul site-urilor sau documentelor externe site-ului, catre care exista legaturi (linkuri) din site-ul Cataleya.ro.

Site-ul ofera utilizatorilor mai multe niveluri de acces, astfel:

vizitatorii - utilizatori care nu au cont de utilizator 

utilizatori inregistrati - utilizatori care si-au creat un cont care le ofera facilitati suplimentare si pe care il pot accesa in baza unei parole.

Acest site va putea suferi modificari pe toata durata functionarii sale fara a fi necesara instiintarea utilizatorilor. Modificarile fara notificare prealabila privesc si editarea sau schimbarea acestor termeni si conditi; prin urmare, va invitam sa reveniti periodic in aceasta pagina, pentru a fi in permanenta la curent cu toate detaliile de utilizare a site-ului. Daca nu sunteti de acord cu modificarile acestor termeni si conditii, va invitam sa nu utilizati site-ul.

Termenii si conditiile acestui site au valoare contractuala. Efectuarea unei comenzi prin intermediul site-ului echivaleaza cu semnarea unui contract de prestari servicii intre S.C. OPTIM BUSINESS CONCEPT S.R.L. si persoana care efectueaza comanda.

PROPRIETAR MAGAZIN ONLINE DE FLORI

Acest site si continutul acestuia este proprietatea S.C. OPTIM BUSINESS CONCEPT S.R.L, cu sediul in Aleea Bucovina nr. 1A, sector 3 - Bucuresti, RO33228740, J40/6470/2014. Continutul site-ului se defineste prin totalitatea imaginilor, care include, dar nu se limiteaza la aspectul grafic general si elementele grafice care alcatuiesc design-ul, precum si pozele produselor, totalitatea textelor, care include, dar nu se limiteaza la descrierile produselor, precum si textele aferente categoriilor de produse, totalitatea materialelor digitale care pot fi accesate prin intermediul site-ului si care sunt gazduite pe domeniul site-ului.

Folosirea de continut sau cod sursa, in forma de extras sau in integralitate, de catre o terta parte, in lipsa acordului expres al proprietarilor este strict interzisa, acestea fiind protejate conform cu Legea nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe actualizata, modificata prin Legea nr. 285 din 23 iunie 2004.

DREPTURI SI OBLIGATII PROPRIETAR SI UTILIZATOR MAGAZIN ONLINE DE FLORI

Proprietar magazin online de flori - S.C. OPTIM BUSINESS CONCEPT S.R.L.

Ne asumam responsabilitatea pentru prospetimea si calitatea florilor livrate, precum si pentru calitatea recipientelor decorative si a accesoriilor folosite pentru realizarea aranjamentelor.

Pot exista situatii in care, datorita specificului sezonului sau in cazuri speciale, sa nu putem prelua comenzi suplimentare. In aceasta situatie, veti fi contactat de un operator care va stabili impreuna cu dumneavoastra fie un alt termen de livrare al comenzii solicitate, fie o alta solutie pentru onorarea comenzii, fie o alta rezolvare.

Datorita specificului (perisabilitate si aspect unic), toate modelele de aranjamente florale, buchetele si cosurile cu produse prezentate in site pot sa difere intr-o anumita masura fata de imaginile prezentate. Acest fapt este normal si nu constituie motiv de refuz pentru o comanda. Daca efectuati o comanda care contine o anumita planta sau floare care nu este disponibila temporar la furnizori, vom cauta si vom integra in comanda, la acelasi pret (fara costuri suplimentare pentru dumneavoastra) un inlocuitor convenabil pentru planta sau floarea respectiva. Ne rezervam dreptul de a decide situatiile in care poate fi necesar sa va contactam pentru a stabili impreuna inlocuitorul pentru o componenta sau alta a comenzii, fie ca este vorba despre flori sau despre alte elemente ale acesteia (recipiente, cosuri, accesorii, produse etc).

Ne rezervam dreptul de a ne alege clientii. Astfel, ne rezervam dreptul de a refuza comenzile acelor persoane cu care am avut experiente neplacute (intarzierea platilor, probleme la livrare etc) sau daca suspectam ca o comanda a fost plasata in alte scopuri decat cele pentru care este destinat magazinul virtual. Comenzile refuzate vor fi semnalate prin e-mail, iar sumele achitate vor fi restituite integral persoanelor care au efectuat comenzile respective. Ne rezervam dreptul de a nu motiva refuzul unor comenzi.

Cota TVA practicata de magazinul nostru este de 19%.

Utilizator magazin online de flori

Utilizatorul are dreptul de a refuza primirea unei livrari in cazul in care florile sunt deteriorate sau aranjamentul floral nu corespunde comenzii, cu exceptia situatiilor mentionate mai sus. In cazul in care refuzul comenzii este justificat iar vina apartine S.C. OPTIM BUSINESS CONCEPT S.R.L., (flori deteriorate, ofilite, livrarea altor produse sau aranjamente florale decat cele comandate), suma achitata pentru comanda se ramburseaza integral utilizatorului, fara alte compensatii suplimentare.

CONFIDENTIALITATEA DATELOR MAGAZIN ONLINE DE FLORI

Ne obligam sa protejam datele dumneavoastra conform cu legislatia in vigoare.

CONFIRMAREA COMENZILOR EFECTUATE IN MAGAZIN ONLINE DE FLORI

Confirmarea comenzilor se face in termen de o ora de la plasarea comenzii, prin e-mail sau telefonic.

Cos cumparaturi

Coșul este gol

Login